Rregullat

Go down

Rregullat

Post  soLdier on Tue Oct 09, 2007 4:07 pm

Rregulla dhe informata te ndryshme rreth forumit Shqipetar:


Ndalohet cdo ofendim ndaj antarit ne publik, ndalohen sharjet dhe fjalet banale (perveq ne forumet e lejuara).

Para se te krijohet nje teme e re duhet te shiqohet nese ajo egzston.

Ndalohen postimet e njejta!

Mos dilini prej Temes, mundohuni qe cdo postim te jet diskutim ne lidhje me temen!!

Rrespektoni mendimin e tjetrit dhe rrespektoni njeri tjetrin!

Mundohuni mos me postu veq 1 rresht, duhet te mundohemi te ofrojm shum ma shum informata dhe ta mbajm muhabetin (chat,msn stil) ne minimum.

Rrepsisht ndalohet reklamat ne Mesazhe Private. Nese pranoni ndonje mesazh reklamues ju lutemi kontaktoni Administratorin dhe ai antar do te perjashtohet dhe do ti humb te gjitha te drejtat ne kete forum.

Sharja / ofendimi ndaj antarit eshte rrepsisht e ndalueshme dhe mund te merrni vrejtje.
Perdorimi i fjaleve banale eshte e ndalueshme perveq ne rubrikat qe jan te lejuara. (Fjala e lire eshte ideale mirpo jo edhe gjuha e dhunes dhe sharjes)

Mendoni para se te postoni dhe keni konsiderate per antaret tjere. Mundohuni te lexoni nje apo dy faqe te temes ashtu qe mos te keni postime te njejta me antaret tjere. Ju mundeni te pajtoheni me antaret/postimet tjera mirpo prap mundohuni me dhene arsyen.

Ndalohen temat per CC rrespsisht.

Trajtoni cdo antar te vjeter apo te ri me rrespekt. Numri i postimeve nuk percakton meritat.

Eshte e ndalueshme te krijoni 2 e me teper usera per nje antar ne rast se beni ju do te perjashtoheni dhe ato te krijuara do te fshihen nga forumi.

Ka pas disa raste kur antaret kan hapur teme qe po largohet nga forumi, ato jan te ndalueshme dhe cdo hapje e tyre do te fshihet pa paralajmrim. Nese shkoni athere na vjen shum keq edhe eshte keq per RockSonte me nje antare me pak mirpo nuk ka nevoj me shendru ne drame.

Firma (signature) - Nuk guxoni te vendosni foto te medha sepse ngarkohet forumi. Foto te firma duhet te jet perafersisht me gjatsi 130 pixela dhe gjersi 300 pixela.
Nuk lejohen reklamat te firma, linke te faqeve etj. Nese eshte patjeter kontaktoni naj admin/mod para se me vendos ne te kunderten do t'ju hiqen ato foto/reklama pa paralajmrim.

Avatar (Logo personale) - Foto mund te te jet maksimum 15 kB dhe madhesia maksimale e fotos eshte 96 pixela gjersia dhe 96 pixela gjatesia.
Foton mund ta ndroni te profili ne fund te faqes zgjedh browse the zgjedh fajlin e juaj dhe paraqit.

Nderrimi i emrave/nick/idenfitikimit eshte e ndalueshme pra keni kujdes kur te regjistroheni qysh po e leni sepse nuk ka ndrrim.
avatar
soLdier

Posts : 8
Join date : 2007-10-09

View user profile

Back to top Go down

Re: Rregullat

Post  Rsonte on Tue Oct 09, 2007 10:11 pm

Edhe..... Rregulla ma e rendesishme osht qe USERNAME: mos ta ndrron askush...Se do ta ket at NICK NAME BANNED

Rsonte
Admin

Posts : 3
Join date : 2007-10-08

View user profile http://ferizaj.7forum.net

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum